Diensten
Contracten
Wij maken voor u contracten op, we negotiëren en we reviseren ze.
Ook bij de opmaak van algemene voorwaarden (zowel verkoop, inkoop als aanneming) staan we klaar om in uw noden te voorzien. Waar dit zin heeft helpen we u via standaard-contracten, wat een hoop tijd en kosten kan besparen.
Adviesverlening
Bij elk juridisch probleem adviseren wij u om tot een oplossing te komen. Elk van onze specialisten staat u daar graag in bij.
Projecten
Wij staan u bij in de coördinatie en beheer van uw project vanuit een juridisch oogpunt: van de haalbaarheidsstudie tot en met de afsluiting ervan.
Geschillen & bemiddeling

Als u met een geschil wordt geconfronteerd of als u een probleem niet meer kunt oplossen, en een geschil de enige uitweg lijkt, ook dan staan wij aan uw zijde om uw belangen te verdedigen. De onderhandeling naar een akkoord en/of bemiddeling is daarbij steeds een wel te overwegen optie.

We doen ook debiteurenbeheer: van ingebrekestelling, dagvaarding tot de uitvoering van het vonnis. Daarbij hanteren we messcherpe tarieven: zo blijft debiteurenbeheer een win-win en zit u aan het einde van de rit niet met lege handen. 

Corporate Housekeeping

Ook corporate housekeeping kunnen we onder onze vleugels nemen. Het overzicht bewaren en archiveren van notulen, de opvolging van beslissingen, de herbenoeming/ontslagname van bestuurders, commissaris-revisoren, en meer. Wij waken erover dat u steeds tijdig tot in de puntjes in orde bent met uw vennootschapsrechtelijke verplichtingen.

Legal Interim Management

Misschien wordt uw bedrijf betrokken in een groot project? Of valt er een in-house counsel weg en heeft u niet genoeg aan een externe adviseur? U heeft dan misschien nood aan een flexibele juridische inhouse oplossing. Bienstman-Decloedt biedt mogelijkheden. Van tijdelijke expertise tot een generalist die tijdelijk uw algemeen juridisch werk kan opvangen: onze legal interim diensten kunnen een oplossing bieden. Flexibiliteit en een heldere aanpak zijn daarbij onze troeven.