Waarden
Op Maat

We beseffen dat iedere cliënt en ieder dossier andere belangen en noden heeft. Van daaruit werken we samen met u aan een oplossing op maat. Bij ons staan uw belangen en noden steeds centraal.

Resultaatgericht

De concrete meerwaarde voor uw bedrijf, dat houden we steeds voor ogen. Zo willen we resultaat leveren, op tijd en naar wens. Niet meer en niet minder.

Persoonlijk

Centraal in de aanpak van het kantoor staat de persoonlijke betrokkenheid, beschikbaarheid en bereikbaarheid van de advocaat.

Kennis en ervaring

We hebben gespecialiseerde kennis en ervaring in huis om voor elk juridisch probleem in het ondernemingsrecht de meeste geschikte oplossing te zoeken. Continue bijscholing dragen we hoog in het vaandel.

Totaaloplossing

Bienstman-Decloedt kiest resoluut om u met raad en daad bij te staan bij elk juridisch aspect dat u of uw onderneming aangaat. De ruime specialisaties van het kantoor bestrijken het hele ondernemingsrecht en, waar nodig, werken we samen met andere professionele adviseurs, zoals accountants-fiscalisten of specialisten inzake intellectuele eigendom of sociaal recht. W e bieden ook corporate housekeeping en legal interim diensten aan.

Prijs / Kwaliteit

Billijkheid staat hier voorop: correct, transparant en in evenwicht met de belangen van elk dossier. U bent tenslotte niets met een duur betaald advies waar u niet veel concreets mee kunt doen.